25-01-2019

VISTULA CLINIC | Centrum medyczne


Jak zadbać o klienta-pacjenta i sprawić, by wizyta w centrum medycznym kojarzyła się pozytywnie? Warto zacząć od eleganckich, przyjaznych i komfortowych wnętrz. Wysoki standard przestrzeni medycznych to dowód dbałości o dobro pacjentów.

Takim przekonaniem kierowali się również inwestorzy i lekarze z centrum medycznego Vistula Clinic. My z kolei polubiliśmy te wnętrza jeszcze zanim je zaprojektowaliśmy :-) W koncepcji inspirowaliśmy się identyfikacją wizualną oraz nazwą położonej nieopodal Wisły kliniki. Wnętrza są stonowane w kolorystyce i harmonijne w kompozycji. W recepcji wyeksponowaliśmy szlachetne w wyrazie logo, które bardzo dobrze działa we wnętrzu. Dopasowane stylem napisy informacyjne pozwolą pacjentom wygodnie przemieszczać się między gabinetami. Naprzeciwko recepcji znajduje się element dekoracyjny nawiązujący do nazwy kliniki: panel 3d przypominający fale.

Zapraszamy do galerii projektu strefy recepcji i poczekalni:
www.artdesign.pl/pl/projekt?id=544